Service

Klantenservice Seven Harderwijk

Dé collectie van de leukste damesboetiek in Harderwijk

Bestellen en verzenden

De online bestellingen worden standaard geleverd met PostNL. Bestelt u op werkdagen (dinsdag t/m vrijdag) voor 16.00 uur dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog verzonden…

Retourneren en ruilen

Niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gewoon retourneren en zonder opgave van redenen, kosteloos ontbinden…

Leveringsvoorwaarden

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website. Onze Algemene Voorwaarden bevat…

Bestellen & Verzenden

Levertijd

Standaard levering met PostNL. Op werkdagen (dinsdag t/m vrijdag) voor 16.00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.

Verzendkosten

Bij Seven Harderwijk gelden de volgende verzendkosten. Bestemming en prijs Nederland standaard met PostNL € 4,95 en gratis verzonden vanaf € 75,-

Leveradres

De bestelling wordt afgeleverd op het adres welke u als factuuradres heeft aangegeven, tenzij u bij het bestellen een afwijkend afleveradres heeft opgegeven.

Foutief adres opgegeven?

Het pakket komt waarschijnlijk retour afzender, wij nemen contact met u op en vragen u het juiste adres op te geven en de verzendkosten opnieuw te betalen. Waarna wij het pakket opnieuw verzenden.

Retourneren & Ruilen

Retourneren

Niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gewoon retourneren en zonder opgave van redenen, kosteloos ontbinden. Ondanks dat wij goed voor onze producten zorgen, kan het gebeuren dat u na aankoop een productiefout ontdekt. Wij willen u dan vragen om de nieuwe items direct na ontvangst te controleren op gebreken. Heeft u iets ontdekt wat niet helemaal in de haak is, neem dan contact met ons op.

Ruilen voor ander product

Bestel het gewenste artikel zelf en retourneer uw huidige bestelling.

Versturen

Verstuur uw retour op eigen kosten naar ons retour adres. U bent zelf verantwoordelijk voor een goede aankomst van uw retourzending, vraag daarom altijd om een verzendbewijs met Track & Trace code bij het verzendpunt.

Afgeven in de winkel

Uw bestelling kosteloos retourneren in onze winkel in Harderwijk kan ook. Uw retour wordt verwerkt zoals alle andere retourzendingen en per bank teruggestort.

Retouradres
Seven Harderwijk

Luttekepoortstraat 7, 3841 AW Harderwijk in Nederland.
Dit is tevens het bezoekadres

Acceptatie van de retour

Om uw retour te kunnen accepteren en het geld terug te storten dienen producten te voldoen aan onderstaande voorwaarden. Voldoet een product hier niet aan dan ontvangt u hierover bericht van ons.

Originele en ongedragen staat

Wij accepteren alleen ongedragen en ongewassen kleding voorzien van kaartjes, in originele verpakking en zonder make-upvlekken. Alle retour zendingen worden hierop gecontroleerd. Wij bieden geen wasgarantie, zodra het artikel is gewassen kunnen wij deze niet accepteren. Ook bieden wij geen garantie op applicaties zoals: studs, glitters, steentjes & pailletten. Mochten wij toch retouren ontvangen zonder de bovengenoemde punten kunnen wij de retour helaas niet accepteren. U kunt uw retourtje na afkeuring ophalen in onze Seven winkel in Harderwijk of opnieuw de verzendkosten betalen zodat wij uw retour naar u terug kunnen sturen. Gepaste artikelen beschouwen wij uiteraard niet als gedragen.

Leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden webwinkel Seven Harderwijk

Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website. De Algemene Voorwaarden bevat belangrijke informatie voor u als koper. Lees deze daarom goed door. Wij raden u verder aan deze voorwaarden op te slaan of af te drukken, zodat u ze op een later moment nog eens kunt teruglezen.